Χαλκίδα: Τρεις αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό - Επέλαση του κορονοϊού σε ολη την Εύβοια - Έλεγχοι της πλάκας και ευθύνες με ονοματεπώνυμο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τρεις αστυνομικοί θετικοί στον κορονοϊό - Επέλαση του κορονοϊού σε ολη την Εύβοια - Έλεγχοι της πλάκας και ευθύνες με ονοματεπώνυμο (ΦΩΤΟ)

Τα κρούσματα κορονοϊού έκαναν την εμφάνιση τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας (σ.σ. η μπορεί να έχει υπάρξει και παλιότερα μιας και υπάρχει μυστικότητα)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr και μαρτυρίες αστυνομικών που δηλώνουν απροστάτευτοι, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό τα τελευταία 24ωρα, ένας 30χρονος αστυνομικός της Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και δύο αστυνομικοί 50 και 37 ετών του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας.

Μάλιστα ο 30χρονος αστυνομικός έχει βαριά συμπτώματα και βρίσκεται στο σπίτι του με πυρετό. Άγνωστο παραμένει πόσοι συνάδελφοι τους έχουν τεθεί σε καραντίνα όπως τους υποχρεώνει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αναμενόμενη εξέλιξη μιας και ο Δήμος Χαλκιδέων βρίσκεται στο επίπεδο «κόκκινο» και σχεδόν όλη η Εύβοια έχει γεμίσει κρούσματα κορονοϊού με τους ελέγχους που γίνονται να είναι της πλάκας, όπως καταγγέλλουν καθημερινά και αναγνώστες του EviaZoom.gr.

Κατά την άποψη μας όπως γίνεται πάντα σε μία ιεραρχία, την ευθύνη όταν συμβαίνουν επιτυχίες και αποτυχίες, την έχουν οι υπεύθυνοι και στη προκειμένη περίπτωση ο Ταξίαρχος Απόστολος Κουφός και οι επί χρόνια συνεργάτες του, στο Αρχηγείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, όπως η Διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, Εύα Χαρπαντίδου και ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης, Κώστας Κουκουβίνος, αφού ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεν έχει παρέμβει εως τώρα κάτι που προκαλεί εντύπωση.

Παράδειγμα προς μίμηση ήταν το 2013, με αφορμή την επέλαση της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα με θεατές τους αστυνομικούς, οι παραίτησεις για λόγους ευθιξίας του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγου Γιάννη Δικόπουλο, όπως και του Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Απόστολου Κασκάνη, οι παραιτήσεις των οποίων έγιναν δεκτές από τον -τότε- Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια.

Δυστυχώς όμως για κάποιους είναι άγνωστες λέξεις «ευθιξία» και «παραίτηση»...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA