Αστυνομικοί – Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν άγρια νεαρούς στη Νέα Σμύρνη - ΕΔΕ διέταξε η ΕΛ.ΑΣ μετά τις αντιδράσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικοί – Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν άγρια νεαρούς στη Νέα Σμύρνη - ΕΔΕ διέταξε η ΕΛ.ΑΣ μετά τις αντιδράσεις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια αστυνομική βία σημειώθηκε σε βάρος νεαρών την Κυριακή (07-03-2021) στη Νέα Σμύρνη...
Οι νεαροί είδαν τους αστυνομικούς να εφορμούν στην πλατεία και να δείχνουν το πλέον άγριο και βίαιο πρόσωπο τους. Μάλιστα, ένας από αυτούς πλησίασε ανυποψίαστο νεαρό και άρχισε να τον χτυπά με το γκλοπ.
Όταν μαζί με άλλους νεαρούς διαμαρτυρήθηκε, ζητώντας να μάθει το λόγο της άγριας επίθεσης εναντίον του, ο αστυνομικός αντί απάντησης, συνέχισε να τον χτυπάει με το γκλοπ.
Την ίδια συμπεριφορά διατήρησαν και οι υπόλοιποι αστυνομικοί που επιτέθηκαν σε νεαρούς επιχειρώντας να τους εκδιώξουν με βίαιο τρόπο από την πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον 7 προσαγωγές.
Μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η ΕΛ.ΑΣ αρκέστηκε να αναφέρει ότι «έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα» ενώ τονίζει ότι όλα ξεκίνησαν από «απρόκλητη επίθεση 30 ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών».
Ωστόσο τα ΒΙΝΤΕΟ άλλα δείχνουν...

ΔΕΙΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA