Ένταση και χημικά σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα - Προσήγαγαν με χειροπέδες και τον γιο του που έκανε πορεία μαζί με δικηγόρους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένταση και χημικά σε συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα - Προσήγαγαν με χειροπέδες και τον γιο του που έκανε πορεία μαζί με δικηγόρους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση με το «καλημέρα» σημειώθηκε στη συγκέντρωση που διοργανώνεται υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου (06-03-2021)...

Το κάλεσμα ήταν για τις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Ωστόσο, εκεί βρίσκονταν ισχυρότατες δυνάμεις των ΜΑΤ που με χημικά απέτρεψαν τον κόσμο από το να συγκεντρωθεί στην πλατεία. 

Η ομάδα με το μπλοκ των δικηγόρων που κινούνταν προσπάθησε να πραγματοποιήσει πορεία με πανό στο πεζοδρόμιο, υπό το βλέμμα των αστυνομικών. Μαζί ήταν και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, ο οποίος προσήχθη.

Στο ύψος της Παλαιάς Βουλής, η κατάσταση αγρίεψε και πάλι και τα ΜΑΤ πέταξαν χημικά και ακολούθησε κυνηγητό με ξύλο. Υπάρχουν ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες για τουλάχιστον δέκα προσαγωγές και για αστυνομική βία, ενώ γίνεται λόγος και για άσκηση βίας πάνω σε δημοσιογράφους.

ΒΙΝΤΕΟ

 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA