Ξεσηκωμός στη Νέα Σμύρνη: Μαζική πορεία κατοίκων για την αστυνομική βία και επεισόδια με χημικά στο τέλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξεσηκωμός στη Νέα Σμύρνη: Μαζική πορεία κατοίκων για την αστυνομική βία και επεισόδια με χημικά στο τέλος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζική πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία και τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης...

Άμεση ήταν η αντίδραση κατοίκων της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι απάντησαν με πορεία διαμαρτυρία με συνθήματα και πανό που έγραφε «έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας».

Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1.000 άτομα, κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κάτοικοι χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια τους διαδηλωτές. 

Ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε νέα επίθεση των αστυνομικών που διέλυσαν την πορεία και τα επεισόδια ήταν σε διάφορα σημεία με αστυνομικούς και διαδηλωτές να συγκρούονται και τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.
Η περιοχή έχει «πνιγεί» από τα δακρυγόνα. Ελικόπτερο της ΕΛΑΣ πετάει πάνω από τα νότια προάστια. Πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολικά 11 προσαγωγές κατοίκων.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA