Για το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός και σύζυγος της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Για το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός και σύζυγος της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη (ΦΩΤΟ)

Οι ισχυρισμοί του θεατρικού παραγωγού και επιχειρηματία δεν έπεισαν τον Ανακριτή και Εισαγγελέα Αθηνών, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκιση του 58χρονου, ο ο οποίος κατηγορείται για τη διάρρηξη 4 θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι σύζυγος της γνωστής αισθητικού, Τέτας Καμπουρέλη, αρνήθηκε ότι έχει σχέσει με τις κλοπές θυρίδων, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε δεν είναι μόνο δικό του, αλλά ανήκει σε άλλα δύο άτομα, την ιδιοκτήτρια της θυρίδας και ένα ακόμη άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί.

«Το ίχνος DNA είναι μικτό. Εμπεριέχει εκτός από δικά μου στοιχεία, άλλων δύο ατόμων. Της ιδιοκτήτριας της θυρίδας κι ενός άγνωστου προσώπου. Γιατί κατηγορούμαι εγώ;» φέρεται να είπε στην απολογία του.

Σημειώνεται ότι η πλευρά του κατηγορούμενου ανέθεσε τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης σε πραγματογνώμονα-γενετιστή. Υποστηρίζει ότι εντός του χώρου των θυρίδων δεν υπάρχει σύστημα βιντεοσκόπησης ή παρακολούθησης, επομένως δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει από ποιον παραβιάστηκαν οι θυρίδες. Σε ό,τι αφορά το dna που εντοπίστηκε στο εσωτερικό μιας εκ των παραβιασμένων θυρίδων υποστήριξε υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσε να έχει «μεταφερθεί».

«Πιθανολογώ ότι το γενετικό υλικό θα μπορούσε να έχει βρεθεί στην κασετίνα, όταν η ιδιοκτήτριά της την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι. Και εγώ και άλλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο τραπέζι», φέρεται να δήλωσε.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος επιχείρησε να δικαιολογήσει τα μέτρα προφύλαξης που φέρεται να λάμβανε όταν επισκεπτόταν την τράπεζα, αναφέροντας ότι πολύ συχνά φοράει καπέλο και έπαιρνε επιπλέον μέτρα λόγω πανδημίας. 

«Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα», φέρεται να ανέφερε.

Σημειώνεται ότι δικηγόροι των θυμάτων είναι οι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Μαρακάκης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA