Χαλκίδα - Οδός Φαβιέρου: 25χρονος έκλεψε ποτά από το super market «Σκλαβενίτης» - Τον κυνήγησε ο διευθυντής και συνελήφθη αργότερα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Οδός Φαβιέρου: 25χρονος έκλεψε ποτά από το super market «Σκλαβενίτης» - Τον κυνήγησε ο διευθυντής και συνελήφθη αργότερα (ΦΩΤΟ)

Ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (18-03-2021) όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 25χρονος Χαλκιδέος εισήλθε στο super market «Σκλαβενίτης», επι της οδού Φαβιέρου, όχι για να ψωνίσει, αλλά για να κλέψει...

Συγκεκριμένα αφαίρεσε από κάβα τρεις φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά και προσπάθησε να φύγει, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον διευθυντή της επιχείρησης και αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας που έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Τα ποτά, τα οποία βρέθηκαν στο εσωτερικό σακιδίου πλάτης που έφερε στην κατοχή του ο συλληφθείς, αποδόθηκαν στο super market.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και ο 25χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA