Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου δεν θα παρελάσει ποτέ, δεν θα τον αφήσω, δεν θέλω...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
ΕΛΟΠΥ

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο γιος μου δεν θα παρελάσει ποτέ, δεν θα τον αφήσω, δεν θέλω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» στο ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε για την πατρότητα, για τις παρελάσεις με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, όπου εκείνος παρακολούθησε την παρέλαση φορώντας μια φουστανέλα, αλλά και στις καταγγελίες που έχουν δημοσιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου...

«Δεν θα άφηνα τον γιο μου να παρελάσει»

Είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τις μαθητικές παρελάσεις:

«Πρέπει να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις. Γίνονται καραγκιοζιλίκια τρελά. Τα παιδιά δεν έχουν λόγο να παρελαύνουν στρατιωτικά. Τα παιδιά δεν προορίζονται να γίνουν στρατιώτες. Ο γιος μου δεν θα παρελάσει, δε θα τον αφήσω, δεν θέλω. Μπορεί ο κάθε δήμος να φτιάξει ένα μνημείο όπου οι καλύτεροι μαθητές θα πηγαίνουν να καταθέτουν στεφάνια, να βγει και ένας λόγος και τελείωσε» τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αφήνοντας αιχμές για τους φετινούς εορτασμούς ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει και καλύτερα.

«Γι΄ αυτό προέτρεψα την Τζένη Μπότση να μιλήσει»

Για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο και τα όσα κατήγγειλε η φίλη του Τζένη Μπότση είπε:

«Ήξερα ιστορίες και προέτρεψα να τις πούνε γιατί δεν ήθελα γυναίκες να ζούνε μέσα στην μαυρίλα. Θέλω να αποκαλύπτονται τα πράγματα. Έπρεπε να γίνει. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά πρέπει να τιμωρούνται. Δεν μπορεί να μεγαλώνει ο άντρας και να θεωρεί την γυναίκα ευάλωτη. Γι΄ αυτό προέτρεψα την Τζένη Μπότση να μιλήσει».

«Εξαφανίστηκε, τον έδιωξα. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ταλαιπωρούσε έναν άνθρωπο τόσο πολύ»

Ακόμα, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε ακόμα και για άλλη μία περίπτωση κακοποιητικής συμπεριφοράς στον εργασιακό του χώρο, όταν εκείνος παρουσίαζε εκπομπές.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος για αυτό γιατί 20 χρόνια έφτιαχνα ομάδες και δεν γύρισε ένας να μου πει ότι με τον Φώτη πέρασα άσχημα. Έχω ξεφύγει καμία δυο φορές υπερασπιζόμενος το δίκιο άλλου. Είχα καλεσμένη την Τσιτσιολίνα και την υποδέχομαι με κάθε σεβασμό. Την κάλεσα όχι για να μου δείξει αυτά που δείχνει στις ταινίες αλλά ήθελα να μου μιλήσει. Ήταν ένας υπάλληλος, ηχολήπτης που την ταλαιπωρούσε πάρα πολύ κι αυτή είχε θέμα με το μικρόφωνό της με την μετάφραση κι είχε εκνευριστεί. Αυτός ο άνθρωπος είπε άντε μωρή με την καραπ….α και δεν της έδωσε σημασία. Αυτός ο άνθρωπος έφυγε την ίδια στιγμή. Εξαφανίστηκε, τον έδιωξα. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ταλαιπωρούσε έναν άνθρωπο τόσο πολύ κι ότι υπήρχε αυτός ο σεξισμός απέναντί της κι έγινα έξαλλος. Αυτό είναι που μπορεί να χρησιμοποίησα την εξουσία».

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τη συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα