Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου με διψήφιο ποσοστό έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, την περαιτέρω ενίσχυση της διακομματικής αποδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη και του ισχυρού προβαδίσματος έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, όπως επίσης την μικρή βελτίωση του κλίματος μετά την ανακοίνωση του οδικού χάρτη για την σταδιακή άρση του lockdown καταγράφει η δημοσκόπηση της Opinion Poll...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα του βαρόμετρου για τον Απρίλιο, που αφορούν στον εμβολιασμό των υγειονομικών, σύμφωνα με τα οποία επτά στους δέκα διάκεινται θετικά στην υποχρεωτικότητά τους αλλά και της αποδοχής για τα οικιακά αυτοδιαγνωστικά τεστ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll, η Νέα Δημοκρατία προηγείται στην πρόθεση ψήφου, με 36,2% έναντι 20,2% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν ΚΙΝΑΛ 6,2% ΚΚΕ 4,6%, Ελληνική Λύση 4%, Μέρα25 2,7%, Άλλο Κόμμα 3,6%, λευκό/άκυρο 3,2%, αποχή 4,4%, ενώ στο 14,9% διαμορφώνεται το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Οριακά θετικό είναι το πρόσημο που μπαίνει στο ισοζύγιο των γνωμών στο εκλογικό σώμα για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, με ποσοστό 51% έναντι 48% που διαφωνούν.

Η ικανοποίηση από το συνολικό κυβερνητικό έργο βρίσκεται στο 48% έναντι ενός 51% που έχει αντίθετη άποψη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA