Ολικό λουκέτο στα Δικαστήρια Πειραιά: Θετικοί στον κορονοϊό δικαστικοί λειτουργοί και δικαστικοί υπάλληλοι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολικό λουκέτο στα Δικαστήρια Πειραιά: Θετικοί στον κορονοϊό δικαστικοί λειτουργοί και δικαστικοί υπάλληλοι

Κλείνουν ξανά τα Δικαστήρια του Πειραιά, καθώς αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα κορονοϊού...

Συνολικά 4 Δικαστές μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης του Πρωτοδικείου Πειραιά νοσούν από κορονοϊό, ενώ έχουν προσβληθεί και τρεις δικαστικοί υπάλληλοι.

Οι δύο υπάλληλοι εργάζονται σε διπλανά γραφεία από τον πρόεδρο Πρωτοδικών, στον έκτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου.

Η αυξημένη μεταδοτικότητα του ιού οδήγησε τους Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικαστικούς Υπαλλήλους να ζητήσουν μέσω των θεσμικών τους οργάνων, την άμεση αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων του Πειραιά.

Το Πρωτοδικείο Πειραιά θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον για τρεις ημέρες.

Από τους υπεύθυνους της διοίκησης των δικαστηρίων δόθηκε εντολή να μην πάνε στην εργασία τους οι δικαστικοί υπάλληλοι προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Οι μόνες υπηρεσίες που θα λειτουργούν θα είναι τα αυτόφωρα και όσες λειτουργούσαν κατά το προηγούμενο διάστημα, όταν ίσχυε το «σκληρό» lockdown.

Ας σημειωθεί πως από το πρωί πραγματοποιήθηκαν στα δικαστήρια του Πειραιά rapid test με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Όμως αποφασίστηκε να κάνουν μοριακά τεστ όλοι οι εργαζόμενοι στον πέμπτο και έκτο όροφο των δικαστηρίων όπου εμφανίστηκαν τα περισσότερα κρούσματα, λόγω της ελλιπούς αξιοπιστίας των rapid test.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA