ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0: Νίκησε τον πρωταθλητή και ελπίζει για την 2η θέση (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0: Νίκησε τον πρωταθλητή και ελπίζει για την 2η θέση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το ματς της πρεμιέρας των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ, ο «εκτελεστής» Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε την επανεμφάνισή του στο γήπεδο της Τούμπας και στο ντέρμπι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική, «καθαρίζοντας», (2-0) το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ με δύο προσωπικά τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο...

Στο 49' ένα ωραίο γωνιακό σουτ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς αιφνιδίασε τον Σα, σε μια φάση όπου ο Ροντρίγκο έκανε σέντρα, ο Παπαδόπουλος έδιωξε πρόχειρα και ο Σέρβος επιθετικός που έγινε κάτοχος της μπάλας "έγραψε" το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχική τόνωση και αγωνιστική ώθηση στους γηπεδούχους και στο 63' πάλι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και τα δικά του, με ένα υπέροχο πλάγιο σουτ μετά από ασίστ του Ελ Καντουρί και αφού παρέκαμψε τον Σα στην έξοδό του.

Στο 78' ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ, όταν ο Μασούρας βρέθηκε κοντά στην εστία του Πασχαλάκη, αλλά λίγο πριν το τελικό του σουτ ο Μπάμπα παρενέβη κι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 90'+2' ο Τζόλης έχασε εξαιρετική ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, σουτάροντας άουτ από πολύ καλή θέση.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη τρίτη θέση με 3 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άρη που κέρδισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό. Άρης και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (21-04-2021) για την 5η αγωνιστική των play offs στο Χαριλάου.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA