Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στις 6 Μαΐου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
ΕΛΟΠΥ

Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στις 6 Μαΐου

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου 2021 προκηρύσσει 24ωρη απεργία για Πέμπτη 6 Μάη 2021.

Την ίδια ημέρα έχει ήδη προκηρυχθεί απεργία από την ΑΔΕΔΥ που αφορά όλο το δημόσιο τομέα.

Η ίδια ημέρα απεργίας για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα δίνει τη δυνατότητα να εκφραστεί πιο μαζικά η αντίθεση των εργαζομένων στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την κατάργηση του 8ωρου, για νέες ανατροπές στην κοινωνική ασφάλιση και νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση.

Ταυτόχρονα προτάσσουμε αιτήματα για ουσιαστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία, διεύρυνση και όχι περιστολή των εργατικών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας κτλ.

Για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης καλούμε σε σύσκεψη σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 6μμ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.

Στη σύσκεψη θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασία από τον COVID19.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ – ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα