Συνελήφθη 40χρονος που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία των δύο αστυνομικών το 2011 (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη 40χρονος που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία των δύο αστυνομικών το 2011 (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία των δύο αστυνομικών που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2011 στο Ρέντη, κατά τη διάρκεια καταδίωξης...

Ο 40χρονος συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα κοκαΐνης, πριν από λίγα 24ωρα, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, ενώ έχουν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό σε τέσσερις επιχειρήσεις και σε σπίτια της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά του είχε συμπεριληφθεί και στη δικογραφία για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη, το 2011.

Οι αστυνομικοί υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και τραυματίστηκαν θανάσιμα από πυρά αυτόματου όπλου και πιστολιού κατά τη διάρκεια συμπλοκής την 1η Μαρτίου του 2011.

Οι αστυνομικοί καταδίωκαν κλεμμένο ΙΧ, μάρκας Volvo, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ύποπτα για ληστεία, λίγη ώρα νωρίτερα στη λεωφόρο Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι. Ξαφνικά δύο από τους επιβάτες του αυτοκινήτου άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ και πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών οι δύο αστυνομικοί έπεσαν νεκροί.

Βολές από τους πυροβολισμούς δέχθηκαν τέσσερις ακόμη αστυνομικοί, δύο στα κράνη και δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν. Ο 40χρονος που συνελήφθη, όπως μετέδωσε το MEGA, φέρεται να είναι εκείνος που είχε προμηθεύσει τη συμμορία με το κλεμμένο αυτοκίνητο για τη ληστεία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA