Δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά: O 32χρονος πιλότος κατέθεσε ότι μπόρεσε να δει έναν κοντό άνδρα - Βρέθηκαν «ορφανά» DNA αλλά δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά: O 32χρονος πιλότος κατέθεσε ότι μπόρεσε να δει έναν κοντό άνδρα - Βρέθηκαν «ορφανά» DNA αλλά δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι δράστες ή ο δράστης της δολοφονίας...

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με βάση την περιγραφή του συζύγου της Καρολάιν επιχειρούν να φτιάξουν το σκίτσο ενός εκ των δραστών.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο σκίτσο του ενός δολοφόνου μέσω της περιγραφής του 32χρονου πιλότου που βρισκόταν στο σπίτι τη μοιραία νύχτα. Πρόκειται για τον «κοντό» όπως τον περιέγραψε, δολοφόνο. Έτσι με βάση το σκίτσο, ο αριθμός των υπόπτων περιορίστηκε από τους 150 αρχικά σε περίπου 35 σεσημασμένους και ποινικούς.

«Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοια σκίτσα δεν βοήθησαν ποτέ στο παρελθόν. Άρα δεν έχω ελπίδα από το σκίτσο» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ωστόσο, για αρκετή ώρα οι ληστές είχαν περάσει στο λαιμό, στο στόμα και στα μάτια του μια ταινία συσκευασίας με αποτέλεσμα ο 32χρονος πιλότος, όπως κατέθεσε, δεν ήταν σε θέση να τους δει καθαρά και να δώσει λεπτομερέστερη περιγραφή. 

Την ίδια ώρα, παραμένει στο μικροσκόπιό των αστυνομικών το υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς εκεί θεωρούν ότι μπορεί να βρουν στοιχεία για το που κατευθύνθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες μετά τη δολοφονία.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως πίσω από την δολοφονία στα Γλυκά Νερά κρύβεται συμμορία αποτελούμενη από «σκληρούς» ποινικούς. Γι’ αυτό άλλωστε και υποβλήθηκε αίτημα προς τα σωφρονιστικά καταστήματα να παραδώσουν τα ονόματα «σκληρών ποινικών» που αποφυλακίστηκαν το τελευταίο τρίμηνο.

Όσον αφορά στα «ορφανά» DNA που βρίσκονται στη διάθεση της Ασφάλειας Αττικής, το γεγονός ότι δεν ταυτοποιούνται σημαίνει πως ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι στους οποίους ανήκουν δεν είναι σεσημασμένοι.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA