Εξοργισμένος ο Υφυπουργός Αθλητισμού: «Ανύπαρκτα τα μέτρα στον αγώνα της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, υπάρχουν ευθύνες και θα υπάρξουν συνέπειες» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξοργισμένος ο Υφυπουργός Αθλητισμού: «Ανύπαρκτα τα μέτρα στον αγώνα της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, υπάρχουν ευθύνες και θα υπάρξουν συνέπειες» (ΦΩΤΟ)

Οι εικόνες με τις γεμάτες εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (δείτε ΕΔΩ) στο Κυριακάτικο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ίσταντς για το EHF Cup του χάντμπολ, με πάνω από 1.500 άτομα στο γήπεδο, προκάλεσαν την αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη...

Ο ίδιος έγραψε στο twitter:

«Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων. Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες».



Σε νέα ανάρτηση του ανέφερε:

«Πέρα από τα απαράδεκτα στους τομείς υγιεινής & ασφάλειας, με την μη τήρηση των πρωτοκόλλων στον ευρωπαϊκό τελικό στη Χαλκίδα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο χάντμπολ της ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup Μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν».


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA