Η αστυνομία γνώριζε από τις 11 Μαΐου! Η ιατροδικαστής είδε το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης και το πήρε για εξέταση - «Ο πιλότος λέει ψέματα...», είχε καταθέσει από την αρχή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η αστυνομία γνώριζε από τις 11 Μαΐου! Η ιατροδικαστής είδε το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης και το πήρε για εξέταση - «Ο πιλότος λέει ψέματα...», είχε καταθέσει από την αρχή!

Συνεχίζουν να γεννιούνται ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον άντρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς φαίνεται πως η αστυνομία γνώριζε από τις 11 Μαΐου, δηλαδή λίγες ώρες μετά την δολοφονία πως ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε λιποθυμήσει...

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής της φοβερής αυτής ιστορίας, ήταν αυτή που ουσιαστικά έλυσε την υπόθεση, αφού ήταν αυτή που συνέλεξε το βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της Καρολάϊν που έδειξε την αλήθεια στο τέλος και ανέφερε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς πως ο πιλότος δεν είχε λιποθυμήσει ούτε λεπτό!

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Αθηνών εξέτασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου, 8 ώρες περίπου μετά τις 6:08 τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας.

«Η επικοινωνία ήταν άριστη δεν έφερε κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις ούτε εμφάνιζε ασφυκτικά σημεία. Αποκλείω την πιθανότητα ο άντρας που εξέτασα, ηλικίας 33 ετών, πιλότος στο επάγγελμα και χωρίς κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις, να έχει παραμείνει επί δυο ώρες σε κατάσταση αναισθησίας», επεσήμανε στην κατάθεσή της.

«Η απώλεια των αισθήσεων σε ένα άτομο για οποιοδήποτε λόγο όπως φόβο, υπογλυκαιμία ή προσωρινή πρόκληση ασφυξίας, αναμένεται να διαρκέσει 10 λεπτά της ώρας και σε καμία περίπτωση δυο ώρες» αναφέρει στην κατάθεσή της η ιατροδικαστής και συμπληρώνει:

«Σε κάθε περίπτωση ένας νεαρός υγιής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να παραμείνει λιπόθυμος επί δυο ώρες. Οι σωματικές του βλάβες (σ.σ. του 33χρονου) ήταν όλως ελαφρές».

Με λίγα λόγια, μόλις λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, η ιστορία του πιλότου δεν «έμπαζε» απλά, είχε «βουλιάξει».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA