Λιβαδειά: Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται για βιασμό 15χρονης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λιβαδειά: Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται για βιασμό 15χρονης (ΦΩΤΟ)

Έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 44χρονου Σωτήρη Σκαμάγκη, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος για βιασμό σε βάρος 15χρονης μαθήτριας...

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς, ο 44χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε φιλικό της πρόσωπο στο Βόλο, κατά τη διάρκεια όμως του ταξιδιού τη βίασε.

Πρόκειται για τον ΣΚΑΜΑΓΚΗ Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννηθέντα την 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία:


Μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σπίτι και το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, έχει σχηματιστεί σχετική ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τον 44χρονο να καλείται πλέον να αποδείξει ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 - 88888 και 22610 - 88850, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας ενός μηνός, ήτοι από ώρα 11:00 της 02-06-2021 έως και ώρα 11:00 της 02-07-2021.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA