Μπήκε στη καφετέρια και τον «γάζωσε» με 8 σφαίρες - Νεκρός 32χρονος που μπορεί να εμπλέκεται στη δολοφονία του Καραϊβάζ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μπήκε στη καφετέρια και τον «γάζωσε» με 8 σφαίρες - Νεκρός 32χρονος που μπορεί να εμπλέκεται στη δολοφονία του Καραϊβάζ (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμη εν ψυχρώ δολοφονία έλαβε χώρα νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (30-05-2021) μέσα σε καφετέρια που βρίσκεται στα Σεπόλια Αττικής...

Άγνωστος εισέβαλε ξαφνικά με όπλο και «γάζωσε» με 8 σφαίρες έναν 32χρονο που καθόταν εκείνη την ώρα σε τραπέζι και έπινε τον καφέ του.

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 17:55.

Μάλιστα το άγνωστο άτομο έφυγε τρέχοντας από το σημείο και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβιβάστηκε σε ταξί!
Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε 8 σφαίρες, ήταν 32 ετών, και φέρεται να ήταν σεσημασμένος κακοποιός από την Βόρεια Ήπειρο.

Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει δύο πιστόλια Zastava των εννέα χιλιοστών σε ταξί με το οποίο διέφυγαν.

Η μητέρα του Αριστείδη Παππά που έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από αθηναϊκά site, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφονηθείς Βορειοηπειρώτης Αριστείδης Παππάς πιθανόν να εμπλέκεται και να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Αν όντως αυτές οι πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε είναι σαφές ότι κάποιοι αποφάσισαν να του κλείσουν στο στόμα, πιθανόν λόγω επικείμενης σύλληψης του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA