Παγώνη για ινδική μετάλλαξη: «Από το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι χειρότερα! Ακόμα και οι εμβολιασμένοι πρέπει να φοράνε μάσκες!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παγώνη για ινδική μετάλλαξη: «Από το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι χειρότερα! Ακόμα και οι εμβολιασμένοι πρέπει να φοράνε μάσκες!»

Το καμπανάκι για την ινδική μετάλλαξη «Δέλτα» έκρουσε και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, υποστηρίζοντας πως «από το φθινόπωρο στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι χειρότερα και πρέπει μέχρι τότε να καλύψουμε το κενό»...

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» τόνισε:

«Φοβόμαστε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί. Όταν έχεις κάνει το εμβόλιο και τις δύο δόσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις στη ΜΕΘ. Δεν υπάρχει στο ιστορικό ούτε ένας».

Και συνέχισε:

«Η μετάλλαξη Δέλτα έχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνουν γρήγορα οι εμβολιασμοί. Τέλος Αυγούστου πρέπει να έχουμε εμβολιαστεί σε ποσοστό 80%. Αν αυξήσουμε τους εμβολιασμούς και έχουμε τείχος ανοσίας 75%-80%, δεν γίνεται να γυρίσουμε πίσω. Από το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Πρέπει μέχρι τότε να καλύψουμε το κενό.

Όταν η επιτροπή εισηγήθηκε να βγάλουμε τις μάσκες διευκρίνισαν ότι πρέπει αυτό να γίνει μόνο σε εξωτερικούς χώρους και όπου δεν υπάρχει συνωστισμός. Ακόμα και οι εμβολιασμένοι πρέπει να φοράνε μάσκες, γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου. Τη μάσκα θα την έχουμε στην τσέπη μας, στην τσάντα μας. Μπορεί να ξεχνάμε το πορτοφόλι μας αλλά όχι τη μάσκα μας. Όταν φτάσουμε στο 80% των εμβολιασμών τότε θα μπορούμε να πετάξουμε τη μάσκα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA