Γυναικείο ποδόσφαιρο: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, κέρδισε εύκολα τις Αβαντίδες Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, κέρδισε εύκολα τις Αβαντίδες Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωταθλητής Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο για 16η φορά αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (13-06-2021)...

Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε τις Αβαντίδες Χαλκίδας με 2-0.

Η Μήτκου στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το 1-0. Η παίκτρια του ΠΑΟΚ ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, με την γκολκίπερ της αντιπάλου ομάδας να χάνει μέσα από τα χέρια της τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 86' ήρθε ένα τρομερό γκολ για τον Δικέφαλο. Η Πατερνά έκλεψε τη μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο στη μεσαία γραμμή και από τη συνεργασία που ακολούθησε έγινε η σέντρα με την Σπυριδωνίδου με ανάποδο ψαλιδάκι να κάνει το 2-0. Στο ματς τραυματίστηκε στο γόνατο η Στράντζαλη του ΠΑΟΚ. Υπάρχει μάλιστα ανησυχία για το μέγεθος του τραυματισμού της.

Οι δύο ομάδες πρώτευσαν στους δύο ομίλους της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αναμετρήθηκαν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στον κατ' ουσίαν τελικό της διοργάνωσης.

Αβαντίδες Χαλκίδας: Αλεξάκη, Νεοφύτου, Μελισσού, Αρκούλη, Λάππα, Τζαφέρη (91΄ Αργυρίου), Μπάδα (84΄ Λόγου), Λάγιου, Χριστοφορίδη, Ντζάνη και Παχάκη (76΄ Μυρτολάρι).

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Κακαμπούκη, Πίτσιου (61΄ Μπαξεβάνου), Στράντζαλη (74΄ λ.τρ. Δοϊρανλή), Πούλιου (85΄ Βαρδαλή) και Σπυριδωνίδου.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA