Αποκάλυψη: Από την Εύβοια κατάγεται ο μπάτσoς που βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη - Την ανάγκαζε να παίζει και σε ταινίες πορνό! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη: Από την Εύβοια κατάγεται ο μπάτσoς που βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη - Την ανάγκαζε να παίζει και σε ταινίες πορνό! (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την 19χρονη στην Ηλιούπολη και τα μαρτύρια που βίωνε στα χέρια του 41χρονου αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και στη συνέχεια προφυλακίστηκε για σωρεία κακουργημάτων όπως για το βαρύ αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, o 41χρονος αστυνομικός είχε καταγωγή από την Εύβοια και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν υπηρετούσε παλαιότερα σε κάποιο αστυνομικό τμήμα του Νομού.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στην ακόλουθη ανάρτηση, που είχε κάνει ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook, στις 23 Μάρτιου 2021, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr:

(πατήστε πάνω στην εικόνα για ζουμ)

Συγκεκριμένα είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο γράφοντας τα εξής ο αστυνομικός:

«Γιατί απλά εκεί στην Εύβοια βγάζουμε Άντρες και όχι αντράκια... περήφανος για σένα Στρατηγέ!!!», απευθυνόμενος φυσικά στον Χαλκιδέο Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ από κάτω υπάρχουν τωρινά σχόλια που έχουν αναρτηθεί από πολίτες σε βάρος του αστυνομικού μόλις αποκαλύφθηκε η δράση του.

Τι λένε οι γείτονες του...

Σύμφωνα με τους γείτονες του, ο 41χρονος αστυνομικός είχε μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Ηλιούπολης προκαλώντας με την συμπεριφορά του.

Άνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά και αντάλλαξαν μια κουβέντα μαζί του τον χαρακτήρισαν αγενή, προκλητικό και περίεργο αφού τον διακατείχε μια μυστικότητα ως προς την συμπεριφορά του.

Ανάγκαζε την 19χρονη που είχε αιχμαλωτίσει να παίζει μέχρι και σε ταινίες πορνό

Σύμφωνα με την απολογία της νεαρής κοπέλας ο αστυνομικός την ανάγκαζε, το διάστημα που διατηρούσαν ερωτική σχέση, να εκδίδεται επ’ αμοιβή χωρίς τη θέλησή της και την κακοποιούσε.

Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να την αναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία «Sirina Entertainment» με σκοπό να πάρει μέρος σε ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της εταιρείας η κοπέλα υπέγραψε κανονικά συμβόλαιο με γνήσιο υπογραφής και ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους» αναφέρει η εταιρεία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας η οποία νίπτει τας χείρας της:

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA