Επιβεβαίωση του EviaZoom.gr για τον προφυλακισμένο Ευβοιώτη μπάτσο - Δικηγόρος 19χρονης: «Έχει συνεργούς αστυνομικούς στο κύκλωμα...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επιβεβαίωση του EviaZoom.gr για τον προφυλακισμένο Ευβοιώτη μπάτσο - Δικηγόρος 19χρονης: «Έχει συνεργούς αστυνομικούς στο κύκλωμα...» (ΦΩΤΟ)

Όπως είχε γράψει εδώ και μέρες το EviaZoom.gr, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την 19χρονη στην Ηλιούπολη και τα μαρτύρια που βίωνε στα χέρια του 41χρονου Ευβοιώτη αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και στη συνέχεια προφυλακίστηκε για σωρεία κακουργημάτων όπως για το βαρύ αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων...

Η δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη αποκάλυψε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κύκλωμα μαστροπείας συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί.

«Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο. Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του social media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο», σχολίασε η δικηγόρος της 19χρονης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA