ΙΕΚ PRAXIS στη Χαλκίδα: Οι σπουδαστές έχουν πλέον το δικό τους concept restaurant! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΙΕΚ PRAXIS στη Χαλκίδα: Οι σπουδαστές έχουν πλέον το δικό τους concept restaurant! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθώντας τα βήματα των διεθνών σχολών Τουρισμού-Επισιτισμού, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS δημιουργεί το δικό του καινοτομικό εκπαιδευτικό project: το All-Day Café Restaurant URBAN στο οποίο θα εργάζονται και θα ασκούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σπουδαστές και απόφοιτοι του PRAXIS...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το URBAN ξεκινάει τον Αύγουστο στην Χαλκίδα και φιλοδοξεί να επεκταθεί σύντομα και στην Αθήνα.

Θα βασίζεται σε ποιοτικές πρώτες ύλες και βιολογικά προϊόντα, ενώ θα αξιοποιεί και θα προβάλλει κατά προτεραιότητα τα τρόφιμα και τα ποτά της ΕΥΒΟΙΑΣ και της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

Στο URBAN θα εργάζονται ΜΟΝΟ απόφοιτοι του PRAXIS, ενώ οι σπουδαστές που το επιθυμούν θα έχουν διαθέσιμες επιπλέον θέσεις ποιοτικής πρακτικής άσκησης (μάγειρες, ζαχαροπλάστες, barista, barmen, service, οινολογία) σε ένα κορυφαίο εστιατορικό περιβάλλον.

Επικεφαλής του URBAN είναι καταξιωμένοι Chefs, Pastry Chefs και Αρτοποιοί, καθηγητές του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXIS.

Με τα πιο σύγχρονα εργαστήρια, επιμονή στην διαρκή πρακτική εξάσκηση, οργανωμένο Γραφείο Απασχόλησης, εκατοντάδες συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις και – τώρα πλέον - με την προσθήκη του URBAN All Day Restaurant στα εκπαιδευτικά μας εργαλεία, οι απόφοιτοι του PRAXIS, είναι πραγματικά «οι Επαγγελματίες που Ξεχωρίζουν»!

#Urban-AllDay

#KantoPraxi

#FoodWithSoul

#EducationWithSoul

www.iekpraxis.gr

• Αθήνα 210-8230090

• Χαλκίδα 22210-74005

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA