«Κολιτσίδα» στον Μητσοτάκη η Βάκα: Πριν ένα χρόνο κατηγορούσε την κυβέρνηση και τώρα κολάκευε και ευχαριστούσε συνεχώς τον Πρωθυπουργό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Κολιτσίδα» στον Μητσοτάκη η Βάκα: Πριν ένα χρόνο κατηγορούσε την κυβέρνηση και τώρα κολάκευε και ευχαριστούσε συνεχώς τον Πρωθυπουργό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ίδια έκανε και ο κολλητός της Έλενας Βάκα, Κώστας Μαρκόπουλος μόλις είχε επισκεφθεί την Χαλκίδα, πριν τις εκλογές του 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο υπόδικος πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ για την υπόθεση του ψευτογιατρού, επειδή φωτογραφιζόταν μαζί με τον Πρωθυπουργό νόμιζε στο μυαλό του ότι θα ήταν υποψήφιος βουλευτής ωστόσο έμεινε τελικά εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ, και από τις κολακείες άρχισε να κατηγορεί από τότε συνεχώς την κυβέρνηση του Μητσοτάκη και τον ίδιο προσωπικά...

Συγκεκριμένα, για να μιλήσουμε και με γεγονότα, η Έλενα Βάκα, που το πολιτικό μέλλον της είναι αβέβαιο καθώς σε δύο χρόνια μπορεί να μην εκλεγεί ούτε και δημοτική σύμβουλος, είχε κατηγορήσει στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020 την κυβέρνηση του Μητσοτάκη για το θέμα των μεταναστών στη Ριτσώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούν συνεχώς να μας αγνοούν και να ζητούν την υποστήριξη μας, κατόπιν εορτής...», με σκοπό προφανώς να αποκτήσει κάποιο κοινό υπέρ της που ήταν εναντίον της μετεγκατάστασης μεταναστών στο hot spot της Ριτσώνας.

Όλα αυτά όμως ξεχάστηκαν εδώ και καιρό κάτι που επιβεβαιώθηκε και την Πέμπτη (22-07-2021) κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου η Δήμαρχος Χαλκιδέων μίλησε με κολακευτικά λόγια στον Πρωθυπουργό λέγοντας του μάλιστα:

«Έχουμε μία ευτυχή συγκυρία... Θα μιλήσω ότι η συνεργασία κεντρικού κράτους και των δύο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι άριστη και σας ευχαριστούμε γιαυτό... Και πρόσφατη απόδειξη δυστυχώς δυσάρεστη ήταν τα γεγονότα με την θεομηνία της 9ης Αυγούστου 2020 που έπληξε τον Δήμο Χαλκιδέων και γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά γιατί επισκεφθήκατε και εσείς από την πρώτη στιγμή αυτόν τον τόπο...».

Βέβαια και αυτά που ανέφερε για την θεομηνία, όπως την χαρακτήρισε, της 9ης Αυγούστου 2020, η κ. Βάκα ψεύδεται ξανά ασυστόλως καθώς εκτός από τους νεκρούς, που ήδη διερευνώνται τα αίτια από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας του Προκοπίου, έστω με ρυθμούς χελώνας και η δικογραφία μπορεί να έχει στοιχειώσει σε κάποιο από τα συρτάρια του, ακόμη οι πλημμυροπαθείς διαμαρτύρονται μέχρι σήμερα ότι δεν έχουν πάρει ακόμη και τα 600 ευρώ από το Δήμο Χαλκιδέων, χρήματα που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών...

«Αιδώς Αργείοι!» λοιπόν...

Το ευχάριστο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πείθεται εύκολα από τέτοιου τύπου ασυναρτησίες και γλειψίματα, με στόχο την θέση της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις νέες εκλογές.

Δυστυχώς η κ. Βάκα απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει τσακωθεί με την αλήθεια και κατά την κρίση μας δεν θα καταγραφεί στην ιστορία ως πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Χαλκιδέων, αλλά ως η χειρότερη - διαπλεκόμενη Δήμαρχος που έχει περάσει ποτέ στη ιστορία του Δήμου Χαλκιδέων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΚΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020: 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (22-07-2021):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA