Νίκος Αντωνίου: Από μαχητής δημοσιογράφος, τώρα επαγγελματίας και gentleman ως συνεργάτης του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νίκος Αντωνίου: Από μαχητής δημοσιογράφος, τώρα επαγγελματίας και gentleman ως συνεργάτης του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού (ΦΩΤΟ)

«Ο καλύτερος τρόπος να πάρεις εκδίκηση είναι να μη γίνεσαι ίδιος σαν τον εχθρό σου...»

Και βέβαια το εχθρός δεν πάει στον Νίκο Αντωνίου, ο οποίος ήταν επί πολλά χρόνια δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη», με την οποία όπως γνωρίζετε φίλες και φίλοι οι σχέσεις του EviaZoom.gr με την συγκεκριμένη εφημερίδα μόνο καλές δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια και οι λόγοι δεν είναι απλά ανταγωνιστικοί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να τους αναλύσουμε.

Όπως είναι φυσικό η κόντρα είχε επεκταθεί και με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, όπως με τον Νίκο Αντωνίου, με τον οποίο, δεν θα κρύψουμε ότι είχαμε έρθει σε κόντρα άπειρες φορές, ωστόσο αυτές λύνονταν face του face και όποτε βρισκόμασταν σε διάφορα ρεπορτάζ, υπήρξε ένας αμοιβαίος σεβασμός.

Τελικά ο Νίκος Αντωνίου έφυγε από την «Ευβοϊκή Γνώμη» και εδώ και αρκετό καιρό διορίστηκε υπεύθυνος Τύπου της Στερεάς Ελλάδας, με απόφαση του Φάνη Σπανού.

Αυτό το διάστημα ο Νίκος Αντωνίου, η πορεία του οποίου έχει δείξει ότι ήταν μαχητής δημοσιογράφος, αποδεικνύεται επίσης ότι ήταν η καλύτερη επιλογή γιαυτή τη θέση, και το έχει αποδείξει με τις κινήσεις και τις πράξεις του.

Δεν έχει καμία σχέση με Αγγελήδες ή άλλους/ες που διορίστηκαν ως συνεργάτες δημάρχων ή γενικών γραμματέων της κυβέρνησης.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι θα γραφόταν αν ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης είχε πάρει την συγκεκριμένη θέση, για κάτι που ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ο δημοσιογράφος, όπως και για οποιαδήποτε άλλη παρόμοια θέση, παρόλο τις προτάσεις που είχε δεχθεί.

Με λίγα λόγια ο Νίκος Αντωνίου, εκτός από καλός δημοσιογράφος που ήταν όλα αυτά τα χρόνια, είναι επαγγελματίας και gentleman στη νέα του δουλειά και λειτουργεί αντικειμενικά με στόχο την άμεση ενημέρωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τις κινήσεις και τα έργα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται όποια και να είναι ακόμα και αν δεν αρέσει σε κάποιους...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA