Χαλκίδα: Δεν ξανάγινε! Ξαφνικό μπλακ άουτ στον πεζόδρομο της Αβάντων την ώρα που ήταν «φίσκα» από κόσμο - Στο σκοτάδι η περιοχή και τα μαγαζιά εν ώρα λειτουργίας! Έδιωχναν τους πελάτες με τους φακούς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δεν ξανάγινε! Ξαφνικό μπλακ άουτ στον πεζόδρομο της Αβάντων την ώρα που ήταν «φίσκα» από κόσμο - Στο σκοτάδι η περιοχή και τα μαγαζιά εν ώρα λειτουργίας! Έδιωχναν τους πελάτες με τους φακούς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε και αυτό στη Χαλκίδα, πιθανότατα λόγω της ζέστης;
Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ ο πεζόδρομος της Αβάντων στη Χαλκίδα με τα περισσότερα καταστήματα της πόλης βυθίστηκε στο σκοτάδι από ξαφνικό μπλακ άουτ, την ώρα που όλα τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και ενώ η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο που είχε βγει έξω να ψωνίσει.

Πιθανότατα η διακοπή ρεύματος αποκλειστικά στο πεζόδρομο της Αβάντων οφείλεται στη ζέστη, η οποία προκάλεσε βλάβη στο παλαιό δίκτυο διανομής της ΔΕΗ.

Όπως θα δείτε, καταναλωτές και επιχειρηματίες κρατούσαν και φακούς για να μπορούν να βλέπουν, με τις επιχειρήσεις να κλείνουν αναγκαστικά πολύ νωρίτερα από τις 21:00 καθώς δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν κανέναν πελάτη. 

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, έχει να γίνει πολύ καιρό. Η Αβάντων είναι γεμάτη αλλά ο κόσμος σταμάτησε να ψωνίζει, χωρίς φώτα δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε», τόνισε στο EviaZoom.gr καταστηματάρχης της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA