Χαλκίδα: Μεγάλη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών με ομιλητή τον «μαϊντανό» ογκολόγο Δημήτρη Αντωνίου που πήρε την ντουντούκα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Μεγάλη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών με ομιλητή τον «μαϊντανό» ογκολόγο Δημήτρη Αντωνίου που πήρε την ντουντούκα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκε και στη παραλία της Χαλκίδας με τους παρευρισκομένους να είναι πάνω στον άλλον χωρίς μάσκες και αποστάσεις...

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Χαλκιδέος «μαϊντανός» ογκολόγος, -που δεν έχει καμία σχέση με την λοιμωξιολογία-, και φανατικός εκφραστής και οπαδός του αντιεμβολιαστικού κινήματος, Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος με μία ντουντούκα διαλαλούσε τις γνωστές του θεωρίες συνωμοσίες ότι το εμβόλιο όχι μόνο δεν προστατεύει αλλά ο εμβολιασμένος διασπείρει τον ιό

Πρόσφατα μάλιστα είχε χαρακτηριστεί και «παπατζής» ακόμη και από τον Στέφανο Χίο (δείτε ΕΔΩ), που έχει και εκείνος τις ανησυχίες του για το εμβόλιο.

Δημοκρατία έχουμε φυσικά και ο κ. Αντωνίου μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά υπάρχουν και κάποια όρια όταν έχουμε να κάνουμε με την δημόσια υγεία, ειδικά όταν προτρέπεις στην ουσία τους παρευρισκόμενους να μην κάνουν το εμβόλιο, την ώρα που ο Παγκόσμιος Οργασνισμός Υγείας αλλά και αρμόδιοι λοιμωξιολόγοι σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο προσπαθούν να πείσουν με κάθε τρόπο τους πολίτες να εμβολιαστούν την ώρα που το τέταρτο κύμα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα, ακόμη και στην Εύβοια.

Μόνο που η Δημοκρατία δεν είναι αλά καρτ και όποτε ακούγεται η διαφορετική άποψη να έχουμε έντονες αντιδράσεις από τους αντιεμβολιαστές και να ακούγονται οι εκφράσεις "εσύ τα παίρνεις και τα λες" ή ακόμα και να δέχεται αυτός που τα λέει σωματική και λεκτική επίθεση.

Ο κάθε πολίτης θα αποφασίσει από μόνος του αν θα κάνει το εμβόλιο και δεν χρειάζεται κανέναν Αντωνίου να του πει τι να κάνει, ωστόσο οι αρμόδιοι επιστήμονες έχουν τον πρώτο λόγο για αυτήν πανδημία που δυστυχώς δεν λέει να τελειώσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA