Χανιά: Περίεργος θάνατος 29χρονης τουρίστριας - Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χανιά: Περίεργος θάνατος 29χρονης τουρίστριας - Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη! (ΦΩΤΟ)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στα Χανιά...

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το άψυχο σώμα της Βιολέτ Γκιγκανό εντοπίστηκε από αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού της, στο τρίτο χιλιόμετρο του μονοπατιού Ε4 ανάμεσα σε Ελαφονήσι και Κριό. Για την ανάσυρσή της είχε κληθεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, καθώς και 9 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η σορός της είναι σε προχωρημένη σήψη, με τις Αρχές να εκτιμούν πως ο θάνατός της προήλθε την ίδια ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της (24 Ιουνίου).

Ακόμα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του δυστυχήματος, δηλαδή η 29χρονη να γλίστρησε και να έπεσε, ωστόσο από την πρώτη αυτοψία δεν φάνηκαν χτυπήματα από πτώση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα. Η νεαρή πιθανότατα λιποθύμησε και πέθανε από αφυδάτωση ​​​​​, καθώς διψούσε και δεν είχε νερό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν ήταν σε χαράδρα, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και επομένως δεν ήταν τόσο δυσπρόσιτο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA