54χρονος ταξιτζής μπήκε στη ταβέρνα και σκότωσε την γυναίκα του με 8 σφαίρες γιατί ήθελε να χωρίσουν - Μετά παραδόθηκε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

54χρονος ταξιτζής μπήκε στη ταβέρνα και σκότωσε την γυναίκα του με 8 σφαίρες γιατί ήθελε να χωρίσουν - Μετά παραδόθηκε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την νέα γυναικοκτονια στην Λάρισα...  

Ο 54χρονος (σ.σ. φωτο πάνω δεξιά) δολοφόνησε με 8 σφαίρες την 43χρονη σύζυγό του,  μέσα στην ταβέρνα του αδελφού της στην περιοχή της Σωτηρίτσας. Ο 54χρονος τηλεφώνησε στη συνέχεια στην αστυνομία και παραδόθηκε. 

Με απόλυτη ψυχραιμία, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης (03-08-2021) ο 54χρονος συζυγοκτόνος, μπήκε στην ταβέρνα όπου εργαζόταν η 43χρονη σύζυγός του και άρχισε να την ψάχνει μέσα στο κατάστημα. Την εντόπισε στην κουζίνα κι άδειασε πάνω της ένα περίστροφο. Της έδωσε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι όπως όλα δείχνουν. Το ίδιο ατάραχος βγήκε στη συνέχεια στην αυλή και περίμενε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.
 

Βγήκε αφού είχε τελέσει το φονικό και ένας πελάτης τον ρώτησε “γιατί το έκανες;” κι εκείνος ατάραχος απάντησε: “Έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας στη Μάνη”.

Το ζευγάρι ζούσε στην Αθήνα

Ο 54χρονος ήρθε από την Αθήνα, όπου εργάζεται ως ταξιτζής στη Λάρισα και σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του. Ο 54χρονος είχε γνωρίσει και παντρευτεί την 43χρονη, όταν η γυναίκα ήταν μόλις 18 ετών και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ηλικιών από 12 – 25 ετών.

Η 43χρονη έρχονταν τα καλοκαίρια στα παράλια της Λάρισας και βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση ταβέρνα – ουζερί, που βρίσκεται πάνω στον παραλιακό δρόμο της Σωτηρίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε προβλήματα και η 43χρονη είχε ζητήσει από το δικηγόρο της να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου.

Έψαχνε τον δικηγόρο της 43χρονης

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του larissanet.gr, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Στη συνέχεια ο 54χρονος πήγε στη ταβέρνα και σκότωσε την σύζυγό του.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA