Νότια Εύβοια: Υπό έλεγχο η φωτιά σε χωριά της Καρύστου - Οι φλόγες έφτασαν στη θάλασσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νότια Εύβοια: Υπό έλεγχο η φωτιά σε χωριά της Καρύστου - Οι φλόγες έφτασαν στη θάλασσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε από τα ξημερώματα της Δευτέρας (23-08-2021) σε δασικές εκτάσεις κοντά σε σπίτια στο Δήμο Καρύστου...

Λόγω των ισχυρών ανέμων, η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις στα χωριά Φηγιά, Κοκκίνη και Οικοδομικό Συνεταιρισμό Καρύστου (Ιατρών).

Με μήνυμα από το 112 δόθηκε εντολή στους κατοίκους των οικισμών αυτών να εκκενώσουν τα χωριά, καθώς οι φλόγες κινήθηκαν απειλητικά προς τα σπίτια τους.

Η φωτιά λίγες ώρες αργότερα τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο λόγω των ισχυρών ανέμων σημειώθηκαν αναζωπυρώσεις και οι φλόγες που προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα, έφτασαν στη θάλασσα. Σημειώνεται ότι μήνυμα για εκκένωση έλαβαν και οι κάτοικοι στο Μαρμάρι, αν και οι φλόγες ήταν ακόμα αρκετά μακριά από την περιοχή, χωρίς να χρειαστεί να γίνει εκκένωση τελικά.

Επιχείρησαν 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 5 Ε/Π εκ των οποίων ένα συντονιστικό, παρουσία και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, Περικλή Κουλκουβίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA