Κουνιάδος Βαλυράκη: «Ο Εισαγγελέας Προκοπίου είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο, είναι συμμορία, υπάρχουν κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κουνιάδος Βαλυράκη: «Ο Εισαγγελέας Προκοπίου είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο, είναι συμμορία, υπάρχουν κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες «βόμβες» από τον κουνιάδο του αδικοχαμένου Σήφη Βαλυράκη, Θανάση Παπαθεοδώρου για τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στα Δικαστήρια Χαλκίδας...

Σοκ προκάλεσε στην οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη και όχι μόνο η απόφαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου να θέσει στο αρχείο τη μήνυση για την υπόθεση του θανάτου του.

Ο κουνιάδος του αδικοχαμένου πρώην Υπουργού, Βαγγέλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην Αθηναϊκή εφημερίδα “ΜΠΑΜ" είπε ότι η οικογένεια θα συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Ο Θανάσης Παπαθεοδώρου είπε ότι ο Εισαγγελέας Δημήτρης Προκοπίου είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο και επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι η οικογένεια έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του. Επίσης είπε ότι ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας μαζί με τους συνεργάτες του αποτελεί μία συμμορία.

«Η υπόθεση τώρα αρχίζει και αυτά τα αδέλφια οι δολοφόνοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αυτοί δεν θα έπρεπε να αρχίσουν να επιτίθενται. Θα έπρεπε απλά να ευχαριστηθούν που πήραν μία παράταση διότι χρειάζεται πολύ θράσος να είναι γνωστά τα ονόματά τους και να απειλούν και από πάνω με μηνύσεις...», τόνισε χαρακτηριστικα.

Η δήλωση του Θανάση Παπαθεοδώρου:

«Εμείς δεν μένουμε σε μία απόφαση ενός Εισαγγελέα ο οποίος είναι διαβρωμένος μέχρι το κόκκαλο και τον έχουμε μηνύσει για αυτό το θέμα και θα μείνουμε σε μία δική του εκτίμηση η οποία ήταν δεδομένη από την αρχή ότι τη δρομολογεί για συγκάλυψη. Το αποτέλεσμα είναι αν θα συνεχιστεί ή όχι αυτή η υπόθεση, αν θα εκτιμηθούν τα στοιχεία ότι πρέπει να ανασυρθεί από το αρχείο που τοποθετεί ο διαβρωμένος Εισαγγελέας και οι συνεργάτες του λιμενικοί, η συμμορία αυτών των τριών, και από το αν θα μπορέσει κάποιος Εισαγγελέας, γιατί υπάρχουν και τίμιοι Εισαγγελείς, να εξετάσει την υπόθεση μέχρι το κόκκαλο, να μάθουμε και εμείς την αλήθεια.

Ήταν αυτό που θέλανε τα κυκλώματα της Χαλκίδας όχι της Ερέτριας, η Ερέτρια είναι πολύ μικρή γ'ιαυτά τα πράγματα. Φυσικά θα κινηθούμε νομικά, πρέπει να έρθει στα χέρια μας το αιτιολογικό αυτού του Εισαγγελέα του Προκοπίου για να πάει στο αρχείο αυτή η υπόθεση και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να βρεθεί επιτέλους κάποιος Εισαγγελέας που να ασχοληθεί με το δίκιο, με τη δικαιοσύνη και αυτή την υπόθεση και όχι με τη δικαιοσύνη της Χαλκίδας, κοροϊδεύανε δεν έκαναν τίποτα. Έχει πολύ συνέχεια η υπόθεση τώρα αρχίζει. Έχουν δώσει στίγματα που είναι ψευδή. Δύο φορές τους τα απέρριψε η Google, γιατί δεν θέλανε να γίνει έρευνα στα στίγματα, στο πού βρίσκεται το κάθε τηλέφωνο. Θα επανέλθουμε σε αυτό. Καθυστέρησαν για να χαθούν τα ίχνη.

Και αυτά τα αδέλφια οι δολοφόνοι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αυτοί δεν θα έπρεπε να αρχίσουν να επιτίθενται. Θα έπρεπε απλά να ευχαριστηθούν που πήραν μία παράταση διότι χρειάζεται πολύ θράσος να είναι γνωστά τα ονόματά τους και να απειλούν από πάνω για μηνύσεις».

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EviaZoom ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA