«Σφαγή» για την περιουσία του ράπερ «Mad Clip» - Συγγενείς του ψάχνουν να βρουν που είχε τα χρήματα και τα πανάκριβα κοσμήματα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Σφαγή» για την περιουσία του ράπερ «Mad Clip» - Συγγενείς του ψάχνουν να βρουν που είχε τα χρήματα και τα πανάκριβα κοσμήματα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον «Mad Clip», ο οποίος δείχνει τα πανάκριβα κοσμήματά του... 

Όπως λέει στο βίντεο ο «Mad Clip» είχε μεγάλη αδυναμία στα κοσμήματα και πάντα φορούσε πανάκριβα κομμάτια όταν έβγαινε από το σπίτι.

Την ίδια ώρα έχει προκύψει θέμα μετά τον θάνατό του, καθώς η οικογένειά του υποστηρίζει ότι ο ράπερ είχε αφήσει χρήματα τα οποία δεν έχουν βρεθεί.

Πληροφορίες, που παρουσίασε «Το Πρωινό» αναφέρουν ότι ίσως έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά στο περιβάλλον του σε κοντινά του πρόσωπα και αυτά τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί.

Από τα κοσμήματά του κάποια βρέθηκαν στο σπίτι του, ενώ ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα είναι αν υπάρχει θυρίδα με χρυσό. Καταθέσεις από το περιβάλλον του λένε ότι του άρεσε ο χρυσός και επένδυε σε χρυσό. Η οικογένειά του αναμένεται να καταθέσει αίτημα στις τράπεζες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA