Αυτό είναι το ζευγάρι ...του θανάτου: Την σκότωσε με καραμπίνα και μετά αυτοκτόνησε - «Τον είχε καταγγείλει σε Εισαγγελέα και αστυνομία αλλά δεν έκαναν τίποτα», λένε οι συγγενείς της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτό είναι το ζευγάρι ...του θανάτου: Την σκότωσε με καραμπίνα και μετά αυτοκτόνησε - «Τον είχε καταγγείλει σε Εισαγγελέα και αστυνομία αλλά δεν έκαναν τίποτα», λένε οι συγγενείς της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έγκλημα πάθους αποδίδουν τη δολοφονία της 32χρονης  στη Ρόδο, κάτοικοι του νησιού...

Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και σύντροφός της νεαρής για 2 μήνες, έστησε καρτέρι στην εκπαιδευτικό, την πυροβόλησε με καραμπίνα καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

«Ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί, μένω στα 25 μέτρα από το σημείο. Είδα κόσμο να τρέχει κατευθείαν και μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σε δύο τρία λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Την κοπέλα φατσικά τη γνώριζα. Ήταν καθηγήτρια αγγλικών από τη Ρόδο. Γνωρίζω τη μητέρα της, έμενε μόνη της στο σπίτι. Είχε μία σχέση δύο μήνες, έγκλημα πάθους απ’ ότι λένε. Έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Ρόδο ο δράστης», είπε ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος της περιοχής.

Παράλληλα συγγενείς της 32χρονης ανέφεραν ότι της δημιουργούσε προβλήματα μόλις του ζήτησε να χωρίσουν, ενώ, όπως λένε τον είχε καταγγείλει στον Εισαγγελέα αλλά και την αστυνομία χωρίς ωστόσο να κάνουν κάτι.

Ο δράστης της δολοφονίας και μετέπειτα αυτόχειρας, ήταν ηλικίας 40 ετών κι έστησε καρτέρι στην 32χρονη εκπαιδευτικό την ώρα που επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα. Εκείνος στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στην Κρεμαστή και έδωσε τέλος στη ζωή του.

 Νέες μαρτυρίες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι και η πρώην σύζυγος του άνδρα τον είχε καταγγείλει μέχρι και για απαγωγή.

Οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου δράστη στην Ρόδο που πυροβόλησε και σκότωσε την 32χρονη

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», είπε ότι «το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του».

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια», ανέφερε στην τηλεφωνική συνέντευξη του.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για να φτιάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA