Αυτός είναι ο 20χρονος Ρομά που «γάζωσαν» οι αστυνομικοί: «Βράζει» η οικογένεια του νεκρού - «Δεν μπορούσαν απλά να τον συλλάβουν;, δεν με αφήνουν να τον δω, θα τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο 20χρονος Ρομά που «γάζωσαν» οι αστυνομικοί: «Βράζει» η οικογένεια του νεκρού - «Δεν μπορούσαν απλά να τον συλλάβουν;, δεν με αφήνουν να τον δω, θα τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας δύο παιδιών και ενός τρίτου που κυοφορεί η χήρα του ήταν ο 20χρονος Ρομά που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα...

Ο 20χρονος ήταν ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου που έγινε στόχος της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αργά το βράδυ της Παρασκευής (22-10-2021), και έπεσε ακαριαία νεκρός από τα πυρά τους.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του 20χρονου σημειώνει ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν και να τον συλλάβουν. «Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», λέει χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα του ξεσπά και λέει: «Θέλω να σαπίσουν μέσα. Και να μου τους φέρετε, να τους σκοτώσω εγώ». Και προσθέτει κλαίγοντας: «Με άφησαν με δύο παιδιά. Θα τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Μέλη της οικογένειας, όπως η μητέρα και η αδελφή του, αλλά και φίλοι του νεκρού, που ζητούν χαρακτηριστικά «να πάνε στην φυλακή, εκεί να σαπίσουν οι δολοφόνοι», απειλούν με εκδίκηση και αυτοδικία σε βάρος των αστυνομικών. «Εγώ θα σκοτώσω», λέει χαρακτηριστικά και η αδερφή του 20χρονου θύματος. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA