Έβγαλαν πόρισμα οι Αλβανοί Εισαγγελείς: «Ο Κατσίφας αυτοκτόνησε...» - Οργή στην οικογένεια του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έβγαλαν πόρισμα οι Αλβανοί Εισαγγελείς: «Ο Κατσίφας αυτοκτόνησε...» - Οργή στην οικογένεια του!

Τρία χρόνια μετά την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα σοκ προκαλεί το πόρισμα των Αλβανών Εισαγγελέων σύμφωνα με όσα βλέπουν το φώς της στην Αλβανία...

Σε αυτοκτονία αποδίδει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα την 28η Οκτωβρίου 2018 η Αλβανική Εισαγγελία, κατά τη διάρκεια επεισοδίου με τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανικής αστυνομίας (RENEA) στους Βουλιαράτες, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ. Η Ερμιόνη Κατσίφα «ξέσπασε» on air υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «προπαγάνδα» από τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, υποστήριξε πως «το θέμα είναι πολιτικό» και προανήγγειλε ότι «δεν θα μείνουμε απαθείς».

Δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου αναφέρουν ότι η εισαγγελική έρευνα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα περατώθηκε και το πόρισμά της είναι ότι αυτοκτόνησε. Ανεπίσημες πηγές που επικαλούνται τα ίδια δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι η ακρόαση για τον τερματισμό της έρευνας πραγματοποιήθηκε από την Δικαστή, Σουέλα Ντάσι, παρουσία των συγγενών του θύματος, οι οποίοι ζήτησαν να ενημερωθούν για τις ανακριτικές πράξεις.

Οι αλβανικές αρχές, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που επικαλείται ο ANT1, υποστηρίζουν ότι ο Κωσταντίνος Κατσίφας, στις 28 Οκτωβρίου του 2018, αυτοκτόνησε με το όπλο του, ενώ ήταν περικυκλωμένος από Αλβανούς αστυνομικούς, στο βουνό πάνω από τους Βουλιαράτες. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, η οικογένεια Κατσίφα δεν είχε ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της δίκης για το περιεχόμενο του φακέλου και η Σουέλα Ντάσι διέταξε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυρόκαστρου να αποσύρει τον φάκελο για να υποβάλει αντίγραφο των ανακριτικών πράξεων.

«Είναι απαράδεκτα, είμαστε όλοι οργισμένοι, έξαλλοι. Είναι εξευτελιστικό για τη μνήμη του αδερφού μου. Τι προσπαθούν να κάνουν τα αλβανικά ΜΜΕ δεν καταλαβαίνω. Ο αδερφός μου ήταν θρήσκος, έφτιαχνε όλα τα εκκλησάκια, αγαπούσε το παιδί του, αγαπούσε εμάς. Είχε όνειρα για τον τόπο του, ήθελε να δημιουργήσει, δεν ήθελε να σκοτώσει. Όλα αυτά είναι απαράδεκτα. Πάνε να στρέψουν τη δολοφονία σε αυτοκτονία για ακόμα μία φορά. Παγκόσμια θλίψη και οργή γι αυτό που γίνεται από τα αλβανικά ΜΜΕ για να μην πω ποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω. Είναι πολιτικό το θέμα», ανέφερε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (11-10-2021) η Ερμιόνη Κατσίφα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA