Χαλκίδα - Άγιος Στέφανος: Λιμενικοί συνέλαβαν 2 άτομα με 400 πακέτα λαθραία τσιγάρα και καπνό στο αυτοκίνητο - Αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Άγιος Στέφανος: Λιμενικοί συνέλαβαν 2 άτομα με 400 πακέτα λαθραία τσιγάρα και καπνό στο αυτοκίνητο - Αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα (ΦΩΤΟ)

Δύο Χαλκιδέοι ηλικίας 29 και 63 ετών συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης (21-10-2021) από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο κινούνταν στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας όταν οι λιμενικοί το σταμάτησαν και προέβησαν σε έλεγχο βρίσκοντας μέσα στο ΙΧ 400 πακέτα τσιγάρων και 30 συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων έκαστη, οι οποίες στο σύνολο τους δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε όχημα.

Λίγες ώρες αργότερα και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και για την υπόθεση θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Η ΕΙΚΟΝΑ που απέστειλε στο EviaZoom.gr το Λιμενικό Σώμα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA