Άδωνις: «Να σταματήσουν οι έμποροι να γκρινιάζουν συνέχεια, αν θέλουν να έχουμε πάλι γιορτές με click away να μην πάρουμε τότε κανένα μέτρο» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άδωνις: «Να σταματήσουν οι έμποροι να γκρινιάζουν συνέχεια, αν θέλουν να έχουμε πάλι γιορτές με click away να μην πάρουμε τότε κανένα μέτρο»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην εκπομπή «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ότι παρά το γεγονός ότι στην αρχή που θεσμοθετήθηκε το click away οι έμποροι έλεγαν ότι θα τους καταστρέψει, τα στοιχεία έδειξαν ότι όλος ο κλάδος του εμπορίου κινήθηκε κανονικά...

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα μέτρα, δε θα έχουν καμία επίπτωση στο εμπόριο. Το λιανικό εμπόριο τους τελευταίους μήνες πάει από το καλό στο καλύτερο. Όποιος έμπορος δεν το παραδεχτεί, λέει ψέματα. Το να κάνεις ένα σκανάρισμα το free pass ή το rapid test δεν είναι τίποτα τρομερό, δεν είναι σπουδαία επιβάρυνση, να σταματήσουν να γκρινιάζουν οι έμποροι.

Αν θέλουν να έχουμε πάλι γιορτές με click away να μην πάρουμε κανένα μέτρο. Αν δεν το θέλουν, και φαντάζομαι δεν το θέλει κανείς, πρέπει να πάρουμε μέτρα. Λιγότερη γκρίνια και καλύτερη διάθεση», τόνισε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA