Μπαρτσελόνα: Υπέστη καρδιακή αρρυθμία και ταχυκαρδία την ώρα του αγώνα ο 33χρονος Σέρχιο Αγκουέρο - Τέλος η μπάλα για τον Αργεντίνο; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μπαρτσελόνα: Υπέστη καρδιακή αρρυθμία και ταχυκαρδία την ώρα του αγώνα ο 33χρονος Σέρχιο Αγκουέρο - Τέλος η μπάλα για τον Αργεντίνο; (ΦΩΤΟ)

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Σέρχιο Αγκουέρο, στο ματς με την Αλαβές, έπεσε στο έδαφος και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καρδιακή αρρυθμία...

Ο Αγκουέρο αισθάνθηκε αρρυθμία και ταχυκαρδία στο παιχνίδι με την Αλαβές, έπεσε στο έδαφος και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. 

Συγκεκριμένα, ο παίκτης, λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου έπεσε στο έδαφος με δυσκολία στην αναπνοή πιάνοντας το λαιμό και το στήθος του. Όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο για ανάλογες περιστάσεις, ο παίκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης με ασθενοφόρο.

Οι εξετάσεις στις οποίες επιβλήθηκε έδειξαν ότι είχε καρδιακή αρρυθμία, δηλαδή διαταραχή του καρδιακού ρυθμού. Ετσι, θα υποβληθεί σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις ώστε να αναλυθεί περαιτέρω η κατάσταση της υγείας του.

Όπως αναφέρουν και τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο Αγκουέρο δεν θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι να βεβαιωθεί ότι θα είναι απολύτως υγιής.Φαντάζει απίθανο να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA