Απόβαση αγροτών από την Κρήτη στο Υπουργείο: Πρωί-πρωί «πλάκωσαν» τον Κεδίκογλου στις ρακές - Πήρε το κρητικό μαχαίρι και φόρεσε το μαντήλι που του έδωσαν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απόβαση αγροτών από την Κρήτη στο Υπουργείο: Πρωί-πρωί «πλάκωσαν» τον Κεδίκογλου στις ρακές - Πήρε το κρητικό μαχαίρι και φόρεσε το μαντήλι που του έδωσαν (ΦΩΤΟ)

Απόβαση έκαναν περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Παρασκευής (05-11-2021) με σκοπό να παρευρεθούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να διαμαρτυρηθούν για το αυξημένο κόστος παραγωγής, τις περικοπές στις επιδοτήσεις και τον περιορισμό των βοσκοτόπων λόγω της ευρείας επέκτασης των δασικών χαρτών...

Έξω από το Υπουργείο υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ ωστόσο δεν έγιναν επεισόδια καθώς οι αγρότες έγιναν δεκτοί από τον Υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου και πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση.

Οι Κρητικοί αγρότες έφεραν μαζί τους και καλούδια (ρακή, μυζήθρα, κ.α.). Ο Σίμος Κεδίκογλου ήπιε μαζί τους ρακές, άκουσε το τραγούδι που του αφιέρωσαν και φόρεσε τα δώρα τους, ένα λευκό σαρίκι και ένα κρητικό μαχαίρι, το οποίο έζωσε αμέσως πάνω του λέγοντας: «Αυτό θα το πάρω μαζί μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA