Μία άκρως επικίνδυνη Δήμαρχος! Νέα καταγγελία στο EviaZoom.gr: Νερό - δηλητήριο «κερνάει» η Βάκα τους κατοίκους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μία άκρως επικίνδυνη Δήμαρχος! Νέα καταγγελία στο EviaZoom.gr: Νερό - δηλητήριο «κερνάει» η Βάκα τους κατοίκους!

Οποιοσδήποτε ευσυνείδητος άνθρωπος που θα βρισκόταν στη θέση της Έλενας Βάκα θα είχε ήδη παραιτηθεί από τσίπα και ευθιξία μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την δράση της συγκεκριμένης Δημάρχου από τα Τρίκαλα καθόλη την διάρκεια της «μαύρης« θητείας της ως Δήμαρχος Χαλκιδέων...

Δείτε τι καταγγέλλουν στο EviaZoom.gr κάτοικοι που διαμένουν στη περιοχή Πανόραμα Μαλακώντα, του Δήμου Χαλκιδέων:

Οι κάτοικοι της περιοχής στερούνται του δικαιώματος σε καθαρό και πόσιμο νερό και διεκδικούν την άμεση υδροδότηση του οικισμού που διαμένουν. Παρότι ο οικισμός Πανόραμα βρίσκεται από χρόνια εντός σχεδίου, (ανήκει στο Δ.Δ Φύλλων του Δήμου Χαλκιδέων στον οποίο οι κάτοικοι του πληρώνουν δημοτικά τέλη) η διαχείριση της ύδρευσης γίνεται από ιδιώτη.

Οι ίδιοι μιλούν για αυθαίρετη υδροδότηση εντός σχεδίου οικισμού χωρίς καμία τήρηση των κανόνων υγιεινής, από ιδιωτική γεώτρηση που βρίσκεται σε δενδρόφυτη περιοχή και δεν διαθέτει περίφραξη.

Συγκεκριμένα, από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πραγματοποίησε το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοιν . Μέριμνας Π.Ε Εύβοιας – Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αποδείχθηκε ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο για χρήση λόγω ύπαρξης μικροβίων, βαρέων μετάλλων κ.α.  

Οι κάτοικοι έχουν καταθέσει αίτηση για ένταξη του οικισμού στο Δίκτυο Υδροδότησης του Δήμου Χαλκιδέων, το οποίο σε ευθεία γραμμή απέχει περίπου 1.500 μέτρα από τον οικισμό.

Όπως τονίζουν, παρότι πρόσφατα κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα που υποχρεώνει τον Δήμο Χαλκιδέων για παροχή καθαρού και πόσιμου νερού είτε μέσω υδροφόρας είτε με πλαστικά μπουκάλια, η Δημοτική Αρχή της Έλενας Βάκα κωφεύει.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA