Νοσοκομείο Χαλκίδας: Θάνατος 40χρονου από κορονοϊό - «Μέσα σε 5 μέρες τελείωσε...», λέει η σύζυγος του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Θάνατος 40χρονου από κορονοϊό - «Μέσα σε 5 μέρες τελείωσε...», λέει η σύζυγος του (ΦΩΤΟ)

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του 40χρονου Βαγγέλη που ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου στον Βόλο και άφησε την τελευταία του πνοή, πριν λίγα 24ωρα, από κορονοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας όπου είχε μεταφερθεί καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στο Βόλο...
Σύμφωνα με την οικογένειά του, είχε αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο, αλλά τον πρόλαβε ο κορονοϊός.
«Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από τον covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με τη γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε…Διασωληνώθηκε μετά από μία εβδομάδα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όταν όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα, καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ κορωνοϊού στον Βόλο. Νόσησε και η κόρη μου, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό, που επίσης είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο Νοσοκομείο. Την ημέρα που γύρισε η γυναίκα του με το μωρό στο σπίτι, είχε εισαχθεί εκείνος εδώ στο Νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα του ερχόταν από τη Λάρισα στο σπίτι με το μωρό και αυτός πήγαινε στο Νοσοκομείο Βόλου το ίδιο απόγευμα», πρόσθεσε ο πεθερός του συντετριμμένος.» ανέφερε ο πεθερός του 40χρονου.
«Δεν φταίω εγώ, αλλά εγώ έχω μείνει χωρίς άντρα στο σπίτι...»
«Ο σύζυγος έμεινε στο σπίτι με φαρμακευτική αγωγή που μας δώσανε και την ημέρα που πήρα εγώ εξιτήριο, εκείνος έμπαινε στο νοσοκομείο. Εγώ πήρα εξιτήριο και δεν τον πρόλαβα. Νόσησε ολόκληρη η οικογένεια μέχρι και το τριών μηνών μωρό που είχαμε αποκτήσει. Την Πέμπτη βγήκε θετικός ο Βαγγέλης, το βράδυ της ίδιας μέρας βγήκα κι εγώ και την επόμενη έκανε πυρετό το μωρό μας.
Διασωληνώθηκε μετά από 1 εβδομάδα και μετά τη διασωλήνωση μέσα σε δύο μέρες τον έστειλαν στη Χαλκίδα γιατί δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ. Η Χαλκίδα είχε μια ΜΕΘ και μέσα σε 5 μέρες τελείωσε».
Ο 40χρονος Βαγγέλης που «έσβησε» στο Νοσοκομείο Χαλκίδας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA