Στο «καμίνι» του ΣΕΦ: Με μυθικά τρίποντα του Νέντοβιτς στο τέλος έκανε την ανατροπή ο Παναθηναϊκός και έφυγε νικητής - Ένταση και ΜΑΤ στα αποδυτήρια ...αλλά και αποθέωση στο πούλμαν των «πρασίνων» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ: Με μυθικά τρίποντα του Νέντοβιτς στο τέλος έκανε την ανατροπή ο Παναθηναϊκός και έφυγε νικητής - Ένταση και ΜΑΤ στα αποδυτήρια ...αλλά και αποθέωση στο πούλμαν των «πρασίνων» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός, που ήταν πίσω στο σκορ με 14 πόντους έφερε τα πάνω-κάτω μέσα σε 10 λεπτά στην 4η περίοδο νικώντας τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 76-81 για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League...

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν καθοριστικός για την ανατροπή σημειώνοντας 16 πόντους στην 4η περίοδο με απίστευτα τρίποντα, τα οποία έδωσαν τη νίκη στους πράσινους στο «καμίνι» του ΣΕΦ.

Στο 6-1 ο Ολυμπιακός που γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο 6-1 και ο Παναθηναϊκός που κάλυψε και με το παραπάνω την εκτός έδρας γκέλα από τον Άρη.

Αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα όλα κύλησαν ομαλά, σημειώθηκε ένταση μόλις ολοκλήρώθηκε ο αγώνας και η κατάσταση ξέφυγε... με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μπαίνουν τρέχοντας στα αποδυτήρια, στα οποία βρέθηκαν και αστυνομικοί των ΜΑΤ καθώς υπήρχε ανησυχία για είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού, ενώ φέρεται να έγινε και επίθεση στη φυσούνα όπως κατήγγειλαν οι «πράσινοι», οι οποίοι αποχώρησαν συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Στη συνέχεια υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ.

Τέλος πάνω από 1.500 οπαδοί των πρασίνων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αποθεώσουν τους παίκτες και ειδικά τον Νεμάνια Νέντοβιτς που είχε την τιμητική του και τον αποθέωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Αρχικά το πούλμαν του Παναθηναϊκού σταμάτησε για λίγα λεπτά μπροστά από την Βουλή εκεί όπου οι οπαδοί του τριφυλλιού τους περίμεναν και πανηγύριζαν με καπνογόνα πριν η αποστολή καταλήξει στο ΟΑΚΑ όπου έγινε το «έλα να δεις»...

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA