Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που είχε συλληφθεί για μεταφορά κοκαϊνης - Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που είχε συλληφθεί για μεταφορά κοκαϊνης - Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερη αφέθηκε την Παρασκευή (03-12-2021) η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, προς την Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών...

Το μοντέλο είχε προφυλακιστεί επίσης τον Αύγουστο και λίγους μήνες μετά αποφυλακίστηκε με διάταξη της Ανακρίτριας, η 31χρονη η οποία είχε συλληφθεί καθώς στο αυτοκίνητό της είχε βρεθεί κοκαΐνη.

Σε ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, τονίζει ότι «οι συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κατηγορούμενη δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών) οδήγησαν τη σκευωρία σε βάρος της σε απόλυτη κατάρρευση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του:

«Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Α. Μ το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Α.Μ δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Αφροδίτης Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Αφροδίτη Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA