Αστυνομικός με την μάσκα ...στο πηγούνι κόβει πρόστιμο σε νεαρό επειδή δεν φορά μάσκα! Διατάχθηκε ΕΔΕ και επιβολή προστίμου κατά του αστυνομικού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικός με την μάσκα ...στο πηγούνι κόβει πρόστιμο σε νεαρό επειδή δεν φορά μάσκα! Διατάχθηκε ΕΔΕ και επιβολή προστίμου κατά του αστυνομικού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωί της Παρασκευής (24-12-2021) η κάμερα της ΕΡΤ «συνέλαβε» έναν αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη να κόβει πρόστιμο σε νεαρό πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα, ενώ ο ίδιος δεν φορούσε τη δική του...

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός την φορούσε κατά τη συνήθη πρακτική πολλών στο πηγούνι, ή τουλάχιστον την είχε κατεβάσει την ώρα που μιλούσε στον άνθρωπο στον οποίο έκοβε το πρόστιμο. Το σκηνικό ήταν τουλάχιστον για γέλια και για κλάματα.

Μάλιστα, ο αστυνομικός που δεν φορούσε μάσκα και βεβαίωνε το πρόστιμο στον πολίτη για το γεγονός ότι δεν φορά μάσκα, το έκανε λέγοντας... πως «με όλο το σεβασμό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Με όλο το σεβασμό πρέπει να τηρήσουμε το νόμο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη ζωή μας και πρέπει να είμαστε αυστηροί πάνω σε αυτό».

Ο πολίτης στον οποίο ο αστυνομικός έκοβε το πρόστιμο μετακινούνταν εκείνη την ώρα με το πατίνι του και εξηγούσε στον αστυνομικό ότι δεν μπορούσε να φορά τη μάσκα πάνω στο πατίνι καθώς και ότι είναι εμβολιασμένος. Ο αστυνομικός με την κατεβασμένη μάσκα, όμως, ήταν ανένδοτος.

Λίγη ώρα αργότερα, βέβαια, βρέθηκε ο ίδιος στη θέση που είχε βρεθεί προηγουμένως ο πολίτης...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes, ο αστυνομικός τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, αλλά και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, απόφαση η οποία φαίνεται ότι ελήφθη απευθείας από τον ίδιο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA