Λευκαντί: Απίστευτες Εικόνες! Άνοιξε ο παραλιακός δρόμος και «κατάπιε» απορριμματοφόρο του Δήμου Χαλκιδέων - «Ήταν θέμα χρόνου να γίνει...», λένε οργισμένοι οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Λευκαντί: Απίστευτες Εικόνες! Άνοιξε ο παραλιακός δρόμος και «κατάπιε» απορριμματοφόρο του Δήμου Χαλκιδέων - «Ήταν θέμα χρόνου να γίνει...», λένε οργισμένοι οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες Εικόνες εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (13-12-2021) στη περιοχή Λευκαντί του Δήμου Χαλκιδέων...

Στο παραλιακό δρόμο της περιοχής κινούνταν διερχόμενο απορριμματοφόρο του Δήμου Χαλκιδέων όταν ξαφνικά άνοιξε το οδόστρωμα και «κατάπιε» το όχημα!

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν οι εργαζόμενοι, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο παραλιακό δρόμο.

Παράλληλα το απορριμματοφόρο παρέμεινε στο σημείο για αρκετές ώρες μέχρι να έρθει γερανοφόρο όχημα για να το απομακρύνει από το σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες των κατοίκων ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος και ειδικά το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση εδώ και καιρό, και το μόνο δυστυχώς που έκαναν οι αρμόδιοι σε έναν παραλιακό δρόμο που περνούν εκατοντάδες αυτοκίνητα καθημερινά από ΄κει ήταν μόνο προχειροδουλειές και «μπαλώματα» για να καλύψουν τις κακοτεχνίες και τις λακούβες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA