Συνέντευξη Τσίπρα: «Έχω εμβολιάσει και τα δύο παιδιά μου, ζητώ εκλογές για να σώσουμε ζωές...» - Η απάντηση της Κυβέρνησης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέντευξη Τσίπρα: «Έχω εμβολιάσει και τα δύο παιδιά μου, ζητώ εκλογές για να σώσουμε ζωές...» - Η απάντηση της Κυβέρνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, -ζητώντας και εκλογές εν μέσω πανδημίας μάλιστα-, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL...

«Αυτό που διακυβεύεται είναι προστασία της ανθρώπινης ζωής. Το μεγάλο ζήτημα δεν είναι αν η χώρα θα μπορεί να αντέξει εκλογές εν μέσω πανδημίας αλλά αν η χώρα θα μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα μία κυνική κυβέρνηση, έναν ένοχο πρωθυπουργό να διαχειρίζεται την πανδημία και την ανθρώπινη ζωή. Ζητάμε εκλογές γιατί στο μυαλό μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, να σώσουμε ό,τι σώζεται ανέφερε και σημείωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει περισσότερο στο μυαλό του το τρίτο κόμμα από το πέμπτο κύμα της πανδημίας».

Ερωτώμενος παράλληλα αν τα παιδιά του έχουν εμβολιαστεί ανέφερε: «Έχουμε κάνει το εμβόλιο στα παιδιά. Και στα δύο. Δεν υπάρχει κατά την άποψή μου, να μπαίνουν ψευτοδιλήμματα. Το εμβόλιο είναι αναγκαίο αλλά όχι ικανό από μόνο του να μας σώσει».

Η απάντηση της Κυβέρνησης

Η Κυβέρνηση σχολιάζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να γίνουν εκλογές σύντομα για να μην χάσει την δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ από τον ΚΙΝΑΛ.

Ειδικότερα, η δήλωση του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Η πανδημία αποτελεί μια παγκόσμια απειλή, που λυγίζει ακόμα και τις ισχυρότερες χώρες του πλανήτη. Μέσα σε αυτό το δυσχερές υγειονομικά και οικονομικά περιβάλλον, η κυβέρνηση δίνει σκληρό αγώνα, προστατεύοντας κατά το μέγιστο τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους.

Ο κ. Τσίπρας είναι εθισμένος στη διαστρέβλωση της αλήθειας και παραμένει υπόλογος για την άρνησή του να στηρίξει έστω και μια δύσκολη απόφαση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για αυτό επιλέγουμε να μην τον παρακολουθήσουμε στις υπαρξιακές του ανησυχίες, μιας και μοναδική του έγνοια είναι να διασώσει τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία εσχάτως απειλείται.

Μένουμε προσηλωμένοι στην προάσπιση της δημόσιας υγείας και του επιπέδου ζωής των πολιτών, κινητοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της πατρίδας».

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA