«Δεξί χέρι» του Υπουργού Θεοδωρικάκου η Χαλκιδέα Στελίνα, αδελφή «εκρηκτικής» επιχειρηματία στην Εύβοια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Δεξί χέρι» του Υπουργού Θεοδωρικάκου η Χαλκιδέα Στελίνα, αδελφή «εκρηκτικής» επιχειρηματία στην Εύβοια (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την Στελίνα Σιαράπη...

Η νεαρή Χαλκιδέα είναι συνεργάτιδα (σ.σ. δεξί χέρι χαρακτηρίζεται από πολλούς...) του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Την είχε συνεργάτιδα και επί θητείας του ως Υπουργός Εσωτερικών. Κάτι ξέρει ο Υπουργός και την έχει δίπλα του, ως συνεργάτιδα του, σε όποιο Υπουργείο και αν πάει... Θεωρείται πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του...

Η Στελίνα Σιαράπη σε πρόσφατη συνεδρίαση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Κώστας Τσουβάλας:

Η Στελίνα Σιαράπη:

Η Στελίνα Σιαράπη είναι ΝΔ από μικρό παιδί και γνωστή Χαλκιδέα καθώς η οικογένεια της έχει ιδιαίτερα μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα τόσο στη Χαλκίδα όσο και στην υπόλοιπη Εύβοια. Συγκεκριμένα η μητέρα και η αδερφή της διατηρούν πρατήρια υγρών καυσίμων σε Χαλκίδα και άλλες περιοχές της Εύβοιας.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η αδερφή της, Γεωργία Σιαράπη, είναι μία «εκρηκτική» επιχειρηματίας:Φωτογραφίες της Γεωργίας Σιαράπη από το περιοδικό «PENYPENY»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA