Ελεύθερος ο Παναγιωτόπουλος με 30.000 ευρώ εγγύηση και «παρών» σε αστυνομικό τμήμα - Του ασκήθηκε και νέα δίωξη για «ροζ» βίντεο που αφορά μήνυση άλλης κοπέλας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελεύθερος ο Παναγιωτόπουλος με 30.000 ευρώ εγγύηση και «παρών» σε αστυνομικό τμήμα - Του ασκήθηκε και νέα δίωξη για «ροζ» βίντεο που αφορά μήνυση άλλης κοπέλας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για τα «ροζ» βίντεο σε βάρος κοπέλας που του κατέθεσε μήνυση και συγκεκριμένα για το αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορά ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου...

Σύμφωνα με το Grtimes.gr με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Σε βάρος του ωστόσο έχει ασκηθεί και νέα μήνυση για το ίδιο αδίκημα από άλλη κοπέλα. Για τη νέα μήνυση ασκήθηκε και νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (28-12-2021). Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε πως δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα «ροζ» βίντεο.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA