Η ΛΑΒΑ του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ εξοπλίζει μαθητές με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η ΛΑΒΑ του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ εξοπλίζει μαθητές με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Η ΛΑΒΑ του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ εξοπλίζει με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους μαθητές του Γυμνασίου στη Νίσυρο...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Στη δωρεά 24 νέων και τεχνολογικά προηγμένων φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών προς τους μαθητές του Γυμνασίου στη Νίσυρο προχώρησε η ΛΑΒΑ, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Η δωρεά αυτή, η οποία έρχεται σε συνέχεια της μακρόχρονης συνεισφοράς της ΛΑΒΑ στην τοπική κοινωνία της Νισύρου, αποδεικνύει έμπρακτα το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνολικάγια τη στήριξη των νέων και την παροχή ισότιμων ευκαιριών εκπαίδευσης για κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.

Ο κ. Χριστοφής Κορωναίος, Δήμαρχος Νισύρου, δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Νισύρου έχει ως βασικό στόχο τη βοήθεια των σχολείων της Νισύρου με οποιοδήποτε τρόπο για να μπορούν οι νέοι μας να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια για τη ζωή τους. Η δωρεά της ΛΑΒΑ με φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους μαθητές Γυμνασίου Νισύρου είναι ένα δείγμα της προσφοράς της εταιρίας στη Νίσυρο και στα παιδιά της Νισύρου. Ευχαριστούμε τη ΛΑΒΑ για τη δωρεά της αυτή και είμαι σίγουρος ότι η αγαστή συνεργασία με το Δήμο θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, Γενικός Διευθυντής της ΛΑΒΑ και Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά:

«Στη ΛΑΒΑ αποδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία την ευαισθητοποίησή μας σε σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Η δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Γυμνάσιο Νισύρου αποτελεί ακόμη ένα δείγμα της υψηλής σημασίας που δίνουμε στην εκπαίδευση της νέας γενιάς και την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους. Ειδικά την εποχή που ζούμε, η οποία χαρακτηρίζεται από το ραγδαίο ψηφιακό μετασχηματισμό, κανείς δεν πρέπει να μένει πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Με τη δωρεά αυτή, συμβάλλουμε κι εμείς στην απόκτηση των απαραίτητων εφοδίων που χρειάζονται οι νέοι και οι νέες της χώρας μας ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους». Η πρωτοβουλία αυτή της ΛΑΒΑ εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα»του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, με τομείς προτεραιότητας την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, τη στήριξη της νέας γενιάς, τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, την προστασία της φύσης και τη δημιουργία αξίας για όλους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους άθλους που στηρίζει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στην ιστοσελίδα enasathlosakoma.gr».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA