«Μαύρο» ρεκόρ στην Εύβοια: 145 κρούσματα την Τρίτη μέσα σε ένα 24ωρο - «Φλέγεται» ο Δήμος Χαλκιδέων! Πολύ χαμηλότερα στην υπόλοιπη Στερεά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Μαύρο» ρεκόρ στην Εύβοια: 145 κρούσματα την Τρίτη μέσα σε ένα 24ωρο - «Φλέγεται» ο Δήμος Χαλκιδέων! Πολύ χαμηλότερα στην υπόλοιπη Στερεά

Τα περισσότερα κρούσματα μέσα σε μία ημέρα από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν στην Εύβοια την Τρίτη (21-12-2021)...

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ καταγράφηκαν 140 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Εύβοια μέσα σε ένα 24ωρο και σύλφωνα με το ρεπορτάζ προστέθηκαν άλλα 5 από τα 189 κρούσματα που ήταν στη σχετική λίστα του ΕΟΔΥ με τις άγνωστες περιοχές διαμονής των νοσούντων που είναι σε διερεύνηση.

Σύνολο δηλαδή 145 κρούσματα. Τα περισσότερα φυσικά είναι στο Δήμο Χαλκιδέων που «φλέγεται» στη κυριολεξία και τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά, ενώ κρούσματα και αρκετά μάλιστα καταγράφηκαν και στους υπόλοιπους Δήμους της Εύβοιας.

Αντίθετα για ακόμη μία φορά στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο την Τρίτη (21-12-2021) ήταν πολύ λιγότερα:

- Στην Φθιώτιδα καταγράφηκαν 84 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Βοιωτία καταγράφηκαν 53 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Φωκίδα καταγράφηκαν μόλις 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

- Στην Ευρυτανία καταγράφηκαν μόλις 11 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Συνολικά σε όλη την Ελλάδα εντοπίστηκαν την Τρίτη (21-12-2021) 6.424 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα με 85 νεκρούς ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 670.

Σχετικά με την γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων, επιβεβαιώθηκαν στην Αττική συνολικά 2.264 κρούσματα  και στην Θεσσαλονίκη 1.003. 

Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες (με αλφαβητική σειρά): Αχαΐας, Εύβοιας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Κοζάνης, Λάρισας, Σερρών και Χανίων.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA