Ψαχνά: Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς στο EviaZoom.gr για τα κρούσματα, τις ενέργειες του Δήμου και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψαχνά: Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς στο EviaZoom.gr για τα κρούσματα, τις ενέργειες του Δήμου και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη κάμερα του EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μίλησε αποκλειστικά ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς...

Οι δηλώσεις του είχαν να κάνουν φυσικά με τα κρούσματα του κορονοϊού και τις ενέργειες - τα μέτρα του Δήμου για την αντιμετώπιση της διασποράς, ενώ ο Δήμαρχος με ιδιαίτερα θετικά σχόλια αναφέρθηκε και στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών.

Όπως είπε, ο Δήμος κάνει αρκετά rapid tests και προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στα κρούσματα με πολύ διακριτικό τρόπο.

«Να ξέρετε ότι το Κέντρο Υγείας Ψαχνών ήταν το πρώτο Κέντρο Υγείας μετά το Νοσοκομείο Χαλκίδος που είναι από εδώ μέχρι την Βόρεια Εύβοια, έχει κάνει 61.000 εμβολιασμούς, έχει κάνει περίπου 1.700 pcr (μοριακά τεστ) και περίπου 2.300 rapid tests, όλα αυτά μόνο το Κέντρο Υγείας Ψαχνών. Εμείς ως Δήμος έχουμε κάνει πολλά rapid πολύ περισσότερα, μπορεί να έχουμε φτάσει και τα 3.000 rapid test χώρια από τον ΕΟΔΥ σαν Δήμος εννοώ με την βοήθεια από τους υπαλλήλους από την "Βοήθεια από το Σπίτι". Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους πολίτες που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στις τοπικές κοινότητες και στα Ψαχνά. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Κέντρο Υγείας Ψαχνών και την 5η ΥΠΕ που γίνεται μία εξαιρετική συνεργασία και είμαστε σε καθημερινή επαφή, αυτός είναι ο σύμμαχος μας καθώς και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου που με κάθε τρόπο προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουμε τα κρούσματα...», τόνισε και επισήμανε: «Να ξέρετε ότι γίνονται και κατοίκον εμβολιασμοί από τον Δήμο και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών σε συνεργασία σε όλες τις τοπικές κοινότητες και όπου ζητηθεί από τους τοπικούς Προέδρους πριν ακόμα το μέτρο περάσει μέσω της ΚΕΔΕ...» Τέλος πρόσθεσε: «Σημασία έχει ότι όλοι πρέπει να προσέξουμε, όσο περισσότερο μπορούμε, να φοράμε τις μάσκες μας να τηρούμε τουλάχιστον τα μέτρα αυτοπροστασίας... Ξέρει ο κόσμος τι πρέπει να κάνει... Μόνο Υγεία μπορώ να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο τα υπόλοιπα θα έρθουν...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA